Tänään oli edessä meripäivä, joten ei tarvinnut huolehtia aikaisesta herätyksestä. Sisäinen kello herätti kuitenkin jälleen puoli seitsemältä, mutta itsepäisesti vain jatkoimme nukkumista.

Aamiaisella kävimme taas Windjammerissa ja tarjonta oli jälleen loistava. Löytyi kaikkea makkarasta, pekonista, munakkaista, leivistä, leikkeleistä ja paistetuista perunoista hedelmiin, muroihin, donitseihin ja leivonnaisiin.

Aamiaiselta lähdimme vatsat pystyssä Towel Stationin kautta aurinkokannelle ja etsimme tovin vapaita tuoleja. Kello oli 11:30 ja kaikki aurinkoiset paikat oli jo täytetty. Tovin etsittyämme onnistuimme löytämään pari vapaata tuolia aivan laivan yläkannelta kaiteen vierestä. Oli jälleen aika rentoutua kylmän juoman kanssa paahtavan kuuman auringon alla Karibian laineiden keinutellessa meitä eteenpäin.

Kolme tuntia Karibian auringossa ja SK30 oli pettänyt meidät. Miamissa se vielä piti täysin. Ei muuta kuin hyttiin viilentymään ja hoitamaan ihoa after sunilla. Lepohetki rentoutumisen jälkeen oli paikallaan.

Tänään päätimme jättää Adegion illallisen väliin ja suuntasimme Sorrentosiin pizzalle ja On Airiin drinkille ennen kuin iltaohjelmamme Chigago musikaali Amber Theaterissa alkoi. 

Amber Theateria kutsuttiin Pohjoismaiden suurimmaksi teatteriksi laivan vielä ollessa Turussa telakalla. Katsojia teatteriin mahtuu 1380 ja siellä pidetään teatteriesityksiä ja muuta ohjelmaa. 

Puolitoista tuntia sujui kuin siivillä lahjakkaiden esiintyjien laulaessa ja tanssiessa.

Show'n jälkeen päätimme lähteä tutustumaan laivaan vielä paremmin. Oli vielä monta paikkaa, joissa emme olleet ehtineet kahden päivän aikana käydä. Löytyi yökerhoa, pelihuonetta, kappelia ja aivan ylimmäisestä kerroksesta savupiippujen juuresta ja loft sviittien vierestä upeilla näkymillä ja sisustuksella varustettu Viking Crown Lounge. Oli aika istahtaa drinkille ja kuunnella orkesterin soittoa ja laulua. 

Viking Crowning ikivihreiden jälkeen kävimme haistelemassa bilemeininkiä neljännen kannen Blazessa sekä 16. kannen Solariumissa. Sitten vielä yöpalan ja casinon kautta nukkumaan.

Laiva keikkui jälleen koko päivän, mutta JK pärjäsi ilman Seabandeja. Mikähän siinä on, että Ruotsinlaivalla sitä voi aina pahoin, mutta ei täällä. Täällä on niin paljon muuta tekemistä, johon tulee keskityttyä, ettei sitä lainkaan ajattele laivan keinuntaa. 

(Ps. Kuka tiesikään, että silmäluometkin voi polttaa auringossa)