Matka takaisin kohti Floridaa oli käynnissä, joten meillä oli edessä kaksi meripäivää. Säätiedotuskin lupasi tästä päivästä kuuminta tähän asti (reilusti yli 30), joten mikä olisikaan parempaa kuin viettää päivä uima-altaiden ääressä auringosta nauttien ja välillä altaassa viilentymässä käyden. Windjammerin ja minigolfin kautta siis altaille (kyllä, laivalta löytyy myös minigolf-rata)!

Altailla viivyimme 6 tuntia, mikä ei ehkä ollut kovin viisas veto näin kalpeilla ihoilla. Loppupäivä menikin sitten after sunia säännöllisin väliajoin lisäillessä. 

Allasalueelta palatessamme vastaamme käveli ensimmäinen suomalainen työntekijä. Suomalaisia risteilijöitä olimmekin tavanneet jo useamman. Kaikilla työntekijöillä on rinnassaan nimikyltti, jossa lukee koko nimi, osasto ja kotimaa. Osalla on kyltissä myös lipun kuvat merkiksi mitä kieliä he puhuvat.

Olimme niin auringossa lepäämisestä ja meri-ilmasta uupuneet, ettemme jaksaneet pienen shoppailun ja tankkaamisen jälkeen enää vaihtaa viihteelle, vaan kaaduimme sänkyyn yöunille. 

 

Tähän väliin lisätään hieman kuvia tästä mahtavasta Made in Finland aluksesta. 

 

Jackpot!