Matkaa alettiin suunnittelemaan kesällä 2010. Karibian risteilystä oli molemmat haaveillut jo vuosia, mutta hinta oli estänyt matkaan lähdön. Samaan aikaan Turun telakalla oli rakenteilla maailman suurin risteilyalus Allure of the Seas ja kun YouTubesta katselimme matkalaisten videoita sisaralus Oasikselta, alkoi mielessä vahvistua, että tuonne pitää päästä!

Kesällä päätimme sitten antaa pallon matkatoimiston käsiin ja pyysimme heiltä tarjouksen tulevalle lomalle. Halusimme päästä risteilemään Allurella ja Itäisellä Karibialla ja ehdottomasti parvekkeellinen hytti. Halusimme myös samalla reissulla käydä Miamissa ja New Yorkissa. Annoimme matkatoimistolle toiveemme matkakohteista ja ajanjakson, jonka sisään nämä kaikki piti mahduttaa. Matkatoimiston kanssa palloteltiin jonkun aikaa, kunnes saatiin hiottua matkasta juuri meille sopiva. 

Loppukesästä matka varattiin ja unelmointi alkoi. Marraskuussa kävimme vielä Turun telakalla avointen ovien päivänä katsomassa Floridaan lähdössä ollutta Allurea ja kuvittelimme itsemme kannella lepäämässä.